Wat onze cliënten zeggen

CLEYO laat haar cliënten graag zelf vertellen over hun ervaringen bij het instituut.

LAAT EEN RECENSIE ACHTER

Diana

Mijn huid was snel geïrriteerd, niet egaal en leek sterk verouderd. Bij CLEYO ben ik een programma gestart om mijn huid te verbeteren. Ik stopte met uitstellen en veranderde mijn levensstijl. Dit was een heftige beslissing, maar ik had niet durven dromen het resultaat zo snel zou komen. Mijn huid ziet er veel verzorgder en jonger uit. Ik ben weer een gelukkig mens!

Mascha

Dagelijks stond de acné op mijn rug en gezicht mijn geluk in de weg. Tijdens het sporten durfde ik nooit een topje aan zonder een gevoel van schaamte. Nadat ik mijn traject bij Leentje in gang zette, nam mijn acné in drie weken tijd al enorm af. Ik kreeg behandelingen, producten en ging ook thuis aan de slag. Leentje heeft mij er echt doorheen gesleept. Nu durf ik tijdens het sporten weer een topje aan, en dat is voor mij al een hele stap.

Evelien

Na mijn pubertijd had ik de moed opgegeven dat mijn gezicht er ooit beter uit zou gaan zien. Mijn huid bestond uit diepe littekens van acné. "Heb je niet geslapen", vroegen mensen mij wanneer ze de kringen onder mijn ogen zagen. Samen met CLEYO ben ik gestart met een programma om mijn huid weer te laten stralen voor mijn aanstaande bruiloft. Trouw gebruikte ik de producten en volgde ik alle tips op. Ik voelde mijn huid beter worden en kreeg zelfs complimentjes van buitenaf! Ik voel me gelukkig en ben trots op mezelf.

Roxanne

Ik heb pas één behandeling bij CLEYO gehad en merk nu al een zeer groot verschil. De medewerkers nemen echt de tijd voor je. Ik kan niet wachten op het eindresultaat!

Manon

Als ik CLEYO een rapportcijfer zou moeten geven, zou dat een 10 zijn. Medewerkers zijn stuk voor stuk enthousiast en ze weten waar ze over praten. Er word duidelijk verteld wat het plan is en wat ze gaan doen. Mocht er iets zijn dan kun je ze altijd bereiken. Ik raad het iedereen aan om op z'n minst advies te vragen bij CLEYO. Ook al lijkt dat op het begin spannend. De resultaten zijn het meer dan waard!!

Jannet

Wat een geweldig huidinstituut is CLEYO. Mensen die een oprechte connectie met je maken. Ze komen bijzonder integer op mij over en maken volledig waar wat ze beloven. Kan me geen beter instituut bedenken. Bedankt!

Angelina

Deskundig advies en persoonlijke begeleiding met uitzonderlijk resultaat op mijn pigmentvlekken.

Mariska

Bedankt voor de topresultaten! Ik voel mezelf weer mooi, kan weer in de spiegel kijken en kan weer genieten van mijn uiterlijk. Dat is enorm waardevol voor mij, maar ook zeker voor mijn gezin. Dankzij CLEYO ben ik nu de leukste moeder die er is.

Manou

Door een persoonlijk voor mij gemaakt behandelplan, is mijn psoriasis met 95% verminderd. Ben enorm blij en kan met een fijn gevoel op vakantie.