Het geheim

CLEYO biedt haar cliënten een unieke, resultaatgerichte huidbehandeling. In een omgeving van luxe, aandacht en rust leveren de Skin Experts een échte bijdrage aan uw natuurlijke schoonheid. Even een momentje helemaal voor uzelf!

Intake aanvragen

De inspiratie


CLEYO laat zich inspireren door de grootste natuurlijke schoonheid uit de geschiedenis: Cleopatra. Zij was zelfverzekerd en intelligent, maar bovenal de meest begeerlijke vrouw uit haar tijd. Door haar uitgebreide schoonheidsrituelen en verleidelijke tact, werd Cleopatra hét toonbeeld van schoonheid en succes.

Alles voor uw moment

Door de drukte van alledag wordt vaak vergeten de rust op te zoeken en eens echt tijd voor uzelf te nemen. Het ligt in de aard van de mens om van deze schaarse momenten, eigen rituelen te maken. Een goede gezondheid straalt namelijk van binnen naar buiten.

CLEYO heeft een eigen behandelingsmethode ontwikkeld, geschikt voor de koningen en koninginnen van deze tijd. Voor hen die alles uit het leven willen halen en die weten dat hun uitstraling bijdraagt aan hun succes.

Over Mw. L. Henraat

CLEYO dankt haar ontstaan aan de zus van Mw. L. Henraat, die in het verleden veel last heeft gehad van acné. Mw. L. Henraat heeft persoonlijk ervaren wat dat met haar zus deed en zet zich daarom in om mensen écht te helpen met hun huidproblemen.

Als professioneel huidspecialist heeft Mw. L. Henraat veel kennis en ervaring opgedaan en zichzelf verder gespecialiseerd om een eigen huidverbeteringsinstituut te openen.

Team


De oprichtster van CLEYO en de persoon achter de uitzonderlijke en unieke persoonlijke behandelplannen. Staat klaar om je te helpen en om samen voor uitzonderlijke exclusieve resultaten te gaan.

Mw. L. Henraat

Master Skin Expert / Owner

Michella is onze waardevolle Skin Expert. Haar specialisatie is anti-aging en rocasea. Ze is een tijger, geeft niet op voordat ze het gewenste resultaat heeft.

Michella Jacobs

Senior Skin Expert

Onze Belgische trots. Speciaal voor CLEYO en haar clienten reist Manouck elke werkdag af naar Oosterhout om haar vaste clienten te helpen met uitzonderlijke resultaten.

Manouck Berg

Skin Expert & Masseuse

Bij Sharon bent u in handen van professionele, deskundige, gecertificeerde en gediplomeerde specialist die werkt volgens de protocollen en hygiënerichtlijnen.

Sharon de Ronde

Skin Expert & Nail GelColor Stylist

Gelcolor van O.P.I of je wimpers stylen, dan ben je bij Kaylee op de juiste plaats.

Kaylee Pols

Wimperstylist & Nailstylist Gelcolor

Last van overbelaste voeten, tijd om je voeten door Cynthia te laten verwennen.

Cynthia Hennesen

Junior Pedicure & Masseuse

Wenkbrauwen laten stylen of gezichtsbehandelingen? Grote kans dat je in de stoel van Rowena komt te liggen.

Rowena Maas

Wenkbrauwstylist & Skin Expert

Lynn haalt het uiterste in je naar boven. Ook is ze de ster in het adviseren van gelaatsverzorging.

Lynn van Gils

Junior Skin Expert / Masseuse Hotstone & Ontspanning

No hair waxing, Lois zorgt voor gladde sexy benen, oksels en meer...

Lois Visser

Waxing Queen & Junior Skin Expert

Indy is onze vliegende keep, en helpt haar collega's bij alles wat met wellness te maken heeft.

Indy Snoeren

Junior Medewerker

Genieten van een heerlijke massage, ontspannen en direct de juiste spieren pakken, dat is het werk van Maud.

Maud Vermeulen

Masseuse Ontspanning

Telefonisch een afspraak inplannen, de kans is groot dat je Myrthe aan de telefoon krijgt.

Myrthe Oomens

Assistent Medewerker