Alles voor uw moment

Door de drukte van alledag wordt vaak vergeten de rust op te zoeken en eens echt tijd voor uzelf te nemen. Het ligt in de aard van de mens om van deze schaarse momenten, eigen rituelen te maken. Een goede gezondheid straalt namelijk van binnen naar buiten.

CLEYO heeft een eigen behandelingsmethode ontwikkeld, geschikt voor de koningen en koninginnen van deze tijd. Voor hen die alles uit het leven willen halen en die weten dat hun uitstraling bijdraagt aan hun succes.

Over Mw. L. Henraat

CLEYO dankt haar ontstaan aan de zus van Mw. L. Henraat, die in het verleden veel last heeft gehad van acné. Mw. L. Henraat heeft persoonlijk ervaren wat dat met haar zus deed en zet zich daarom in om mensen écht te helpen met hun huidproblemen.

Als professioneel huidspecialist heeft Mw. L. Henraat veel kennis en ervaring opgedaan en zichzelf verder gespecialiseerd om een eigen huidverbeteringsinstituut te openen.

Team


De oprichtster van CLEYO & CLEYO BEAUTY PRODUCTS, de persoon achter de uitzonderlijke en unieke persoonlijke behandelplannen. Staat klaar om je te helpen en om samen voor uitzonderlijke exclusieve resultaten te gaan.

Leentje Henraat

Algemeen Directeur

Het aanspreekpunt voor beauty professionals die next level gaan.

Bianca de Vries

Beauty Manager

Last van overbelaste voeten, tijd om de voetspecialist aan het werk te zetten, tevens is cynthia exclusief opgeleid tot huidverbeterende gelaatsbehandelingen.

Cynthia Hennesen

Pedicure & Skin Expert

Bij Sharon bent u in handen van professionele, deskundige, gecertificeerde en gediplomeerde specialist die werkt volgens de protocollen en hygiënerichtlijnen.

Sharon de Ronde

Skin Expert & Nail GelColor Stylist

Lynn haalt het uiterste in je naar boven. Ook is ze de ster in het adviseren van gelaatsverzorging.

Lynn van Gils

Junior Skin Expert / Masseuse Hotstone & Ontspanning