Live Experience

Tijdens deze Live Experience starten wij met een Kick-off avond vol met informatie en handige tools. De hoogopgeleide huidspecialiste Henraat neemt u mee in de wereld waarin u nu leeft, kiest u voor stilstand of voor groei naar het volgende level van commitment, helderheid, duidelijkheid en exclusiviteit. Naast deze waardevolle avond, krijgt u een op maat gemaakte huid verbeterende behandeling, speciaal afgestemd op u en uw huid. Deze behandeling ervaart u met een uitzonderlijk resultaat.

Cleyo staat bekend om het helpen van personen die een commitment leggen op het verbeteren van hun huid, hun houding en hun innerlijke kracht. Cleyo boost samen met u, uw huid naar next level.

Dit exclusieve evenement biedt u de kans om zelf te ervaren hoe waardevol Cleyo voor u is. We hebben beperkt aantal plaatsen, (nog maar 3 plaatsen vrij) doordat we u de juiste aandacht,  exclusiviteit en ervaring mee willen geven. Cleyo staat voor de koningen en koninginnen van deze tijd. Neem hiervoor de tijd, even helemaal voor jezelf. Vol=Vol

Redness and Calming

Maandag 12 maart 2018

start event van 19.30 uur tot 21.30 uur

Roodheid – Rosacea – Couperose -Acne

Timeless Beauty

Maandag 26 maart 2018

start event 19.30 uur tot 21.30 uur

Huidverjonging – Droge huid – Pigmentatie

CLEYO

Markkant 5A
4906 KB Oosterhout
Telefoon: +31 162 242 001
E-mail: info@cleyo.nl

* Velden zijn verplicht

[cf7ic]