Ondernemen in de beautybranche? Dat kan met CLEYO!

Wil je meer weten over beauty ondernemer worden met CLEYO? Laat hieronder je gegevens achter en je ontvangt gratis en vrijblijvend meer informatie.

Ondernemen in de beautybranche is voor veel mensen een grote droom. Zie jij het ook zitten om aan de slag te gaan met een eigen salon? CLEYO biedt jou deze kans. Lees snel verder om meer te weten te komen.

Dé beauty franchiseformule met een missie

CLEYO Skin Experts is inmiddels een begrip binnen de Nederlandse beautybranche. Ons huidinstituut richt zich op unieke, resultaatgerichte en persoonlijke behandelplannen voor de cliënt om zo echt een verbinding aan te gaan. Wij gebruiken alleen maar dierproefvrije, biologische en veganistische producten en zijn op een missie om onze behandelmethoden verder te verspreiden over Nederland, België en Duitsland.

Daarom zijn wij op zoek naar franchisenemers! Schoonheidsspecialisten die onze standaard hooghouden en samen met ons het merk CLEYO nog verder uitbouwen. Je achtergrond in de beautybranche is niet belangrijk, maar je inzet des te meer.

De voordelen

 Als franchisenemer bij CLEYO profiteer je onder andere van deze voordelen:

  • Gedurende drie maanden een interne opleiding bij de CLEYO Academy
  • Hulp bij je marketing
  • Hulp bij het behalen van je doelstellingen
  • Een businesscoach waar je elke week een Skypesessie mee hebt
  • Een leuke, maandelijkse meetingday met alle andere franchisenemers 
  • Demodagen
  • Modellen om mee te werken
  • Een groot netwerk

Ook franchisenemer worden?

Je kunt bij CLEYO terecht als je toe bent aan een nieuwe uitdaging in je carrière, maar ook als je al als schoonheidsspecialiste werkt en je salon naar een volgend level wil tillen is een samenwerking met CLEYO interessant.

“Schoonheidsspecialiste kan een eenzaam beroep zijn! Dat is met Cleyo absoluut niet het geval.”

Krijg gratis meer informatie

Wil je meer weten over beauty ondernemer worden met CLEYO? Laat hieronder je gegevens achter en je ontvangt gratis en vrijblijvend meer informatie.