Anti Aging behandelingen bij schoonheidssalon Cleyo Oosterhout


Anti Aging

Wordt u ouder geschat dan dat u daadwerkelijk bent? Huidveroudering is een proces dat niet te stoppen is. Veel mensen voelen zich echter ongelukkig, doordat ze er echter ouder uitzien dan dat ze daadwerkelijk zijn. Dit gevoel ervaren ze terug in hun persoonlijke en zakelijke leven. Zo komt men op een gegeven moment in een sleur…en dat is alles behalve wat je je huid en jezelf wilt aandoen.

Door het persoonlijke behandelplan kunnen we bij CLEYO de huid verjongen, egaliseren en laten stralen. Een mooie gezonde en stralende huid. Zo bent u weer de persoon die u was en voelt weer de innerlijke drive om te genieten van het leven.

Anti-aging

Wordt u ouder geschat dan dat u daadwerkelijk bent? Huidveroudering is een proces dat niet te stoppen is. Veel mensen[ …]

Bekijk

Huidproblemen

Last van onzekerheid en schaamte door uw huidproblemen? Acné, pigmentatie of rocasea couperose kunnen een enorme impact hebben op uw[ …]

Bekijk

Full body

Onzeker om te zwemmen, naar de sauna te gaan of te sporten met een top? Uw gelaat is belangrijk, maar[ …]

Bekijk

Ogen

Krijgt u regelmatig vragen of het wel goed gaat of dat u ziek bent? Verdikkingen en verkleuringen rondom de ogen kunnen zorgen voor een vermoeid uiterlijk.

CLEYO biedt behandelingen die speciaal worden ontwikkeld voor uw ogen. Donkere kringen en verdikkingen zullen zichtbaar minder worden. Zo hoeft u nooit meer dikke lagen make-up te gebruiken en zit u weer lekker in uw vel.

Klik Hier